“Iets te vieren? Feestelijke ontvangst of lekker aperitief? Mooie bubbels in een mooie fles. Neleman Cava Rosé is volgens de traditionele methode gemaakt, dus net als Champagne opgevoed. Heerlijk fris en fruitige Cava.” Derrick Neleman

Natuurlijk wil je eerst met eigen ogen zien hoe mooi de kurk kreunt, de fles plopt en de Cava danst. Bekijk daarom deze smaakmakende video.


De Brut Rosé heeft wat gist, vanille, fris rood fruit als framboos en toast in zijn smaak. De verbindende factor tussen deze fruitige rosé en de aardse tapenade is de schil van de sinaasappel, de zeste. De smaak van de tapenade wordt er lekker door opgefrist en hij legt de link naar de wijn.
GA NAAR RECEPT
"Neleman. Thans ook uw belletjesman. Liet met garnacha een stoere Cava maken. Volle mousse, gespierd rood fruit en een sappig bittertje. Bepaald geen Cava voor watjes, al doet de kleur anders vermoeden. Wie niet van roze houdt: Neleman heeft ze ook in het wit."
RAPPORTCIJFER: 7,5
Wijnschrijver Harold Hamersma proeft met zijn team jaarlijks heel veel wijn. En beoordeelt ze met een rapportcijfer. Alleen de allerbeste wijnen, cijfer 7,5 of hoger, komen met proefnotitie in De Grote Hamersma.